Nanso Group on vuonna 1921 perustettu suomalainen bränditalo.

Nanso Groupin ikoniset brändit Nanso, Vogue ja Catmandoo kuuluvat Suomen tunnetuimpien ja arvostetuimpien brändien joukkoon.

Tule mukaan luomaan uutta kasvua ja innostavia bränditarinoita.

Haemme Nanso brändin suunnittelu - ja tuotehallintatiimiin

MALLIMESTARIA

Mallimestarina vastaat Nanso brändin kaavoituksesta ja mitoituksesta. Tuet omalla, vahvalla näkemyksellä mallistojen kehitystä. Olet energinen tekijä ja kykenet itsenäisesti viemään asioita eteenpäin, pitäen kiinni aikatauluista ja työn laadusta.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella toimialalla, ikonisessa suomalaisessa yrityksessä, kasvavien brändien parissa. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toimipaikka on Helsingissä Sörnäisissä. Tehtävässäsi vastaat liiketoimintajohtajalle.

Pääasialliset vastuualueet

 • Kokonaisvastuu Nanso brändin kaavoituksesta, sarjonnasta ja tuotteiden istuvuudesta.
 • Tuotteiden työohjeiden tekeminen, rakenteet, mittataulukot ja kaavoitus.
 • Näytteiden mittaaminen, tarkistus ja kommentointi.
 • Sovitusmuutosten työohjeiden päivittäminen (excel tuotekortti).

Edellytykset

 • Sinulla on soveltuva koulutus ja vahva kokemus naistenvaatteiden kaavoituksesta.
 • Sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja hallitset hyvin tuotteen muotokielen, istuvuuden ja sarjonnan, sekä olet kiinnostunut muodista.
 • Sinulla on tehokas ja tarkka työtapa ja hyvä ongelman ratkaisukyky.
 • Sinulla on hyvä materiaalituntemus.
 • Kokemus teollisesta vaatevalmistuksesta tärkeätä.
 • Hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi (kirjallinen ja suullinen).
 • Hallitset MS Office työkalut ja Adobe Illustrator ohjelmiston hyvin. Käyttökokemus Lectra-kaavoitusohjelmasta katsotaan eduksi.
 • Arvostamme reipasta ja mukautuvaa otetta työntekoon, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, omatoimista ja täsmällistä työskentelyotetta ja hyvää stressinsietokykyä aikataulupaineessa.

Meillä Nansolla on vilpitön halu tehdä arjesta kaunista ja mukavaa. Suunnittelussamme haluamme vaalia laatua ja suomalaista mutkatonta elämäntyyliä. Uskomme, että rehellisellä muotoilulla ja aidoilla materiaaleilla syntyy hyvä olo ja kaunis arki. Rehellisyydellä ja aitoudella syntyy myös loistava työympäristö. 

Nanson aikaa kestävissä vaatteissa yhdistyvät skandinaavinen selkeys ja uniikit printit. Suunnittelemme tuotteet Helsingissä Sörnäisissä, ammattitaitoisella ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvalla tiimillä. Tuotteet suunnitellaan, kaavoitetaan, sovitetaan ja koekäytetään, jotta niissä toteutuu Nansolle omaleimainen muotokieli, laadukkaat toteutustavat ja käyttömukavuus. Tarjolla on nyt mielenkiintoinen paikka luovassa ympäristössä, osana ammattitaitoista tiimiä.

Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 13.03.2023 osoitteeseen rekrytointi@nansogroup.com otsikolla Mallimestari. Työsuhteen aloituspäivä on 01.05.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Satu Takkinen ke 01.03. klo 09-10 ja ti 07.03. klo 10-11 puh: 040-522 6032.