100 vuotta arjessa

Suomi on maa, jossa on aina osattu arvostaa aitoja ja alkuperäisiä asioita: puhdasta ilmaa ja luontoa, vuodenaikojen vaihtelua ja levollista elämää. Nanso perustettiin vuonna 1921 Pirkanmaalle, jossa elämä on tavannut olla rauhallista ja luontoa kunnioittavaa ja tämä kaikki näkyy Nansossa edelleen.

Suunnittelufilosofiamme perustuu yhä samoille periaatteille, joiden vuoksi vaatteiden valmistus alun perin aloitettiin. Meillä on vilpitön halu tehdä arjesta kaunista ja mukavaa. Suunnittelussamme haluamme vaalia laatua ja suomalaista mutkatonta elämäntyyliä. Uskomme, että rehellisellä muotoilulla ja aidoilla materiaaleilla syntyy hyvä olo ja kaunis arki.

Parhaat asiat elämässä kestävät aikaa – niin myös Nanson vaatteet ja muistot niiden ympärillä. Ensi vuonna Nanso täyttää 100 vuotta emmekä olisi mitään ilman asiakkaitamme. Nyt haluaisimme kuulla sinun tarinasi. Millaisia muistoja sinulla on Nansosta ja tuotteistamme vuosien varrelta? Löytyykö vaatekaapistasi kenties menneiden vuosien Nanso-tuote, jonka voisit lainata meille juhlavuoden näyttelyä varten? Kerro ja tarinoi meille omalla tavallasi, olemme yhteydessä sähköpostitse jos tarvitsemme lisätietoa.

Arvomme vastanneiden kesken 10 pääsylippua Nanson juhlavuoden näyttelyyn Designmuseoon kesällä 2021.
Vastaamalla lomakkeen kysymyksiin annat Nansolle oikeuden materiaalien käyttämiseen markkinoinnissa.