Oletko sinä hakemamme huippumyyjä?

Oletko kiinnostunut myynnistä, muodista, asiakaspalvelusta ja ikonisen Suomalaisen brändin kanssa työskentelemisestä?

Haemme Seinäjoen myymäläämme myyjää, joka suhtautuu intohimoisesti myyntiin ja asiakkaiden inspiroimiseen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 8h/viikko. Työ alkaa 31.10.2022, tai sopimuksen mukaan.

Palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja henkilökohtaisesti ja ilahdutat jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Asiakaspalvelu- ja myyntityön lisäksi tehtäviisi kuuluu kassatyöskentely, tavaran purku ja tuotteiden esillepano, niin myymälän kuin varastonkin puolella. Olet reipas tiimipelaaja, jolta hommat hoituvat myös itsenäisesti, sillä myymälässä työskennellään osittain yksin.

Menestyt Nanson myyjänä, jos olet ihmisläheinen, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja kiinnostunut muodista. Sinulla on vahva halu tehdä henkilökohtaista myyntityötä myymäläympäristössä. Työajat vaihtelevat myymälän aukioloaikojen puitteissa, painottuen iltaan ja viikonloppuihin.

Sinulla on:

  • Kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä
  • Ymmärrystä ja kiinnostusta muodista, trendeistä ja pukeutumisesta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Reipasta ja iloista asennetta
  • Englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme:

  • Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella toimialalla, ikonisessa Suomalaisessa yrityksessä
  • Monipuolisen työnkuvan, pienessä tiimissä pääset mukaan myymälän pyörittämisen kaikkiin vaiheisiin
  • Reippaan ja hauskan työyhteisön, jossa puhalletaan yhteen hiileen
  • Henkilökuntaedut, joista vaatekaappisi ilahtuu

Meillä Nansolla on vilpitön halu tehdä arjesta kaunista ja mukavaa. Suunnittelussamme haluamme vaalia laatua ja suomalaista mutkatonta elämäntyyliä. Uskomme, että rehellisellä muotoilulla ja aidoilla materiaaleilla syntyy hyvä olo ja kaunis arki. Rehellisyydellä ja aitoudella syntyy myös loistava työympäristö. 

Nanson aikaa kestävissä vaatteissa yhdistyvät skandinaavinen selkeys ja uniikit printit, työ ja yö, luonto ja kaupunki, levollisuus ja elämänilo. Jos koet nämä arvot omiksesi, tarjolla on nyt mielenkiintoinen paikka luovassa ympäristössä, osana ammattitaitoista tiimiä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen anita.hakala@nansogroup.com 26.10.2022 mennessä, aiheeksi ”SEINÄJOKI Myyjä”. Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.