Oletko sinä PORIN NANSO-myymälän Myymäläpäällikkö?

Oletko kiinnostunut myynnistä, muodista, asiakaspalvelusta ja ikonisen Suomalaisen brändin kanssa työskentelemisestä?

Porin myymälän myymäläpäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti myymälän sekä tiimin johtamisesta. Myynti on intohimosi, mutta pärjäät myös toimistotehtävissä. Osoitat omalla antaumuksellasi esimerkkiä muillekin, oli kyse sitten myynnistä, kuorman purusta tai yleisen viihtyvyyden ylläpitämisestä kiireisinäkin aikoina.

Toivomme sinulta kaupan alan kokemusta ketjumaisesta toiminnasta, vankkaa kokemusta laadukkaasta esimiestyöstä sekä halua olla mukana kehittämässä myymälätoimintoja. Organisoit vakaalla otteella myymälän päivittäistä toimintaa konseptin mukaisesti ja haluat toimia tehokkaasti asetettuja tavoitteita kohti. Sinulla on kokemusta myymälän vastuutehtävistä ja kykenet asiakaspalvelutilanteisiin myös englanniksi. Työ on kokopäiväinen ja olet valmis työskentelemään myymälän aukioloaikojen puitteissa. Työ alkaa 18.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme Sinulta:

  • Vähintään 3–4 vuoden kokemusta myymäläpäällikön tai vastaavan tason tehtävistä vähittäiskaupan alalla
  • Organisointikykyä ja kokemusta henkilöstöjohtamisesta
  • Kokemusta ketjuohjauksesta
  • Sujuvaa kielitaitoa (englanti)
  • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä sekä hyvät MS Office taidot

Mitä tarjoamme:

  • Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella toimialalla, ikonisessa suomalaisessa yrityksessä
  • Monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen
  • Reippaan ja hauskan työyhteisön, jossa puhalletaan yhteen hiileen
  • Henkilökuntaedut, joista vaatekaappisi ilahtuu

Meillä Nansolla on vilpitön halu tehdä arjesta kaunista ja mukavaa. Suunnittelussamme haluamme vaalia laatua ja suomalaista mutkatonta elämäntyyliä. Uskomme, että rehellisellä muotoilulla ja aidoilla materiaaleilla syntyy hyvä olo ja kaunis arki. Rehellisyydellä ja aitoudella syntyy myös loistava työympäristö. 

Nanson aikaa kestävissä vaatteissa yhdistyvät skandinaavinen selkeys ja uniikit printit, työ ja yö, luonto ja kaupunki, levollisuus ja elämänilo. Jos koet nämä arvot omiksesi, tarjolla on nyt mielenkiintoinen paikka luovassa ympäristössä, osana ammattitaitoista tiimiä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@nansogroup.com 10.9.2023 mennessä, aiheeksi ”PORI Myymäläpäällikkö”. Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.