Pikkujoulumekot

Juhli kanssamme

NANSO 100

Vuonna 2021 juhlimme 100-vuotiasta Nansoa. Me haluamme pyhittää juhlavuotemme kauniin arjen arvostukselle ja nostaa keskiöön kaiken sen, mikä on syvällä Nanson ytimessä: helppous, huolettomuus ja hyvinvointi.

Loppuvuoden mallistosta löydät juhlavat asut pikkujoulukauteen. Nosta malja ja juhli kanssamme!

Väriä pimeneviin päiviin

MIST -SARJA

Pilkkuja pikkujouluihin

DONNA-SARJA

Säihkettä loppuvuoteen

GLITTER -SARJA

Nanso 100

Suomessa on aina osattu arvostaa aitoja ja alkuperäisiä asioita: puhdasta ilmaa ja luontoa, vuodenaikojen vaihtelua ja levollista elämää. Nanso perustettiin vuonna 1921 Pirkanmaalle, jossa elämä on perinteisesti ollut rauhallista ja luontoa kunnioittavaa. Tämä kaikki näkyy Nansossa edelleen, 100 vuotta myöhemmin.

Minulla oli pitkähihainen Nanson pallokuosinen pusero 69-70-lukujen vaihteessa. Menin se päällä farkkujen kanssa keskiviikkona lavatansseihin. Löysin mieheni sillä tanssireissulla. Nyt takana yhteistä matkaa 50 vuotta.
Kiitos Nanson.


-Terttu

.

Pienenä tyttönä rakastin keltapohjaista valkopallollista pitähihaista puseroa. Kulutin sen aivan puhki. Kun kyynärpäät kuluivat, äiti lyhensi puserosta hihat ja taas mentiin. Aikuisena olen suurkuluttanut Nanson yöpaitoja. Nytkin lempiyöpaitani on hihaton, joka on niin nätti, että sitä voisi käyttää kesämekkona

-EiraTottakai lapsuudessa joka joulu tuli joululahjaksi uusi ”paituli”, joka oli tietysti Nanson. Joulupyhät menikin sitten uusi paituli päällä, suklaata syöden ja lastenohjelmia katsellen. Ihania turvallisia muistoja.

-Susanna