Hei Nanson ystävä!

Oletko jo kanta-asiakkaamme?

Nanson kanta-asiakkaana kerrytät jokaisesta ostoksestasi pisteitä ja saat niistä rahanarvoisia etuja. Saat tiedon alennusmyynneistä ja eduista ensimmäisten joukossa. Pääset nauttimaan salaisista tarjouksista ja kutsuja kanta-asiakasiltoihin sekä tapahtumiin. Näet lisäksi ostohistoriasi omalla jäsensivullasi. Liittyminen on maksutonta ja helppoa.

Liity kanta-asiakkaaksi

Kirjaudu tilillesi

Etusi kanta-asiakkaana

Saat liittyessäsi 200 aloituspistettä sekä 20% alennuskoodin normaalihintaisiin tuotteisiin. Ansaitset jatkossa pisteitä kaikista ostoksistasi, yksi euro on yksi piste.

Pisteitä kerättyäsi, voit lunastaa itsellesi etukoodin:
200 pistettä oikeuttaa 10 € etukoodiin, minimiostosmäärä 20€
500 pistettä oikeuttaa 25 € etukoodiin, minimiostosmäärä 50€
1000 pistettä oikeuttaa 50 € etukoodiin, minimiostosmäärä 100€

Sekä pääset nauttimaan vaihtuvista kanta-asiakastarjouksistamme.

Muistathan aina kirjautua sisään jokaisella ostokerralla varmistaaksesi etujen saamisen ja pisteiden kertymisen. Tutustuthan etukoodien käyttöohjeisiin ja -ehtoihin ennen tilauksen tekoa.

ETUKOODIEN KÄYTTÖ

Kanta-asiakkaana tehdyt ostokset kerryttävät pisteitä. 1 euro vastaa 1 pistettä. Pisteet näkyvät jäsentililläsi ja päivittyvät heti ostoksen tehtyäsi. Jos palautat tuotteen, siitä ansaitsemasi pisteet vähennetään tililtäsi.

Pisteet säilyvät tililläsi 12 kuukautta ostoksesta, mutta lunastetut etukoodit ovat voimassa ilman viimeistä käyttöpäivää.

Lahjakortista pisteet kertyvät lahjakorttia ostettaessa. Kun lahjakortilla maksetaan, kanta-asiakkaalle ei kerry enää pisteitä.


Etukoodin lunastaminen

Pisteiden lunastaminen etukoodiksi tapahtuu verkkokaupassamme omalla asiakastililläsi kohdassa "Pisteet ja etukoodit" tai myymälöidemme kassalla.

Etukoodin käyttöehdot

Etukoodien käytössä ylläolevat minimiostosmäärät etukoodin suuruudesta riippuen. Etukoodia voi käyttää alehintaisiin tuotteisiin, mutta sitä ei voi yhdistää muihin alennus- tai kampanjakoodeihin verkkokaupassamme. Voit käyttää vain yhden etukoodin kerrallaan.

Etukoodia käyttäessäsi etu jaetaan tasaisesti ostoksesi tuotteille. Alennus lasketaan tilauksen alkuperäisestä summasta. Huomioithan etukoodin jyvittymisen, jos teet tilaukseltasi palautuksia.

Etukoodia ei voi käyttää lahjakortin eikä muovikassien ostoon

Palauttaessasi yhden tai useampia tuotteita etukoodilla maksetusta ostoksesta, saat rahasi takaisin summasta, jonka maksat kustakin yksittäisestä tuotteesta etukoodin käytön jyvittymisen jälkeen.

Etukoodille ei ole voimassaoloaikaa. Mikäli käytät etukoodin ja palautat kyseisen tilauksen kaikki tuotteet, pisteet palautuvat tilausta edeltävään tilanteeseen. Mikäli käytät etukoodin ja palautat kyseiseltä tilaukselta vain osan tuotteista, etukoodi katsotaan käytetyksi ja etukoodiin lunastetut pisteet eivät palaudu osapalautuksen jälkeen

USEIN KYSYTTYÄ

Artikkelit

Nanso suojelee Itämerta

Nanso suojelee Itämerta

Nanso lahjoittaa tänäkin vuonna muovikassien myynnistä tulleet voitot Itämeren suojelemiseksi.Nanso suojelee Itämerta ja sen kulttuuriperintöä tek...

Lue lisää