Hei Nanson ystävä!

Oletko jo kanta-asiakkaamme?

Nanson kanta-asiakkaana kerrytät jokaisesta ostoksestasi pisteitä ja saat niistä rahanarvoisia etuja. Saat tiedon alennusmyynneistä ja eduista ensimmäisten joukossa. Pääset nauttimaan salaisista tarjouksista ja saat kutsuja kanta-asiakasiltoihin sekä tapahtumiin. Näet lisäksi ostohistoriasi omalla jäsensivullasi. Liittyminen on maksutonta ja helppoa.

Liity kanta-asiakkaaksi

Kirjaudu tilillesi

Etusi kanta-asiakkaana

Saat liittyessäsi 200 aloituspistettä sekä 20 % alennuskoodin normaalihintaisiin tuotteisiin sähköpostitse. Ansaitset jatkossa pisteitä kaikista ostoksistasi, yksi euro on yksi piste. Pääset myös nauttimaan vaihtuvista kanta-asiakastarjouksistamme.

Muistathan aina kirjautua sisään jokaisella ostokerralla varmistaaksesi etujen saamisen ja pisteiden kertymisen.

Kanta-asiakaspisteet

Pisteet näkyvät jäsentililläsi ja päivittyvät heti ostoksen tehtyäsi. Jos palautat tuotteen, siitä ansaitsemasi pisteet vähennetään tililtäsi. Kertyneet pisteet säilyvät tililläsi 12 kuukautta viimeisestä ostoksestasi. Saat sähköpostiisi muistutuksen pisteiden vanhenemisesta 14 päivää ennen.

Lahjakortista pisteet kertyvät lahjakorttia ostettaessa. Kun lahjakortilla maksetaan, kanta-asiakkaalle ei kerry enää pisteitä.

Pisteitä kerättyäsi, voit lunastaa itsellesi etukoodin: 
- 200 pistettä oikeuttaa 10 € etukoodiin, minimiostosmäärä 20€
- 500 pistettä oikeuttaa 25 € etukoodiin, minimiostosmäärä 50€
- 1000 pistettä oikeuttaa 50 € etukoodiin, minimiostosmäärä 100€

Mikäli olet tehnyt ostoja ennen kanta-asiakastilisi aktivoimista, asiakaspalvelumme voi siirtää ostokuittia vastaan pisteet tilillesi viimeisen 3 kk ajalta.

Tutustuthan etukoodien käyttöohjeisiin ja -ehtoihin ennen tilauksen tekoa. Löydät usein kysytyt kysymykset tämän sivun alareunasta.

ETUKOODIEN KÄYTTÖ

Näin voit lunastaa etukoodin ja käyttää sitä: 

1. Kirjaudu sisään kanta-asiakastilillesi.  
2. Mene “Pisteet ja etukoodit” -sivulle. Täällä näet pistesaldosi. 
3. Sivun alareunasta voit lunastaa koodin klikkaamalla “Käytä pisteitä”. Lunastetut koodit löytyvät sivun alareunasta.  
4. Kopio koodi ja liitä se tilauksellasi kohtaan ”lahjakortti, kampanjakoodi tai alennusseteli” tai kerro se myymälän kassalla. Mikäli teet tilausta mobiililla, etukoodin lisäys tapahtuu toimitustapa -sivun yläreunasta, kohdasta 'näytä tilauksen yhteenveto'.

Jos et käytä koodiasi heti, se säilyy kanta-asiakastililläsi “Pisteet ja etukoodi” sivun alareunassa, kunnes käytät sen tilaukseesi. Etukoodit eivät vanhene, eikä niitä voi muuttaa takaisin pisteiksi lunastamisen jälkeen. 

Etukoodin käyttöehdot

Etukoodien käytössä pätevät yllä olevat minimiostosmäärät etukoodin suuruudesta riippuen. Etukoodia voi käyttää alehintaisiin tuotteisiin, mutta sitä ei voi yhdistää muihin alennus- tai kampanjakoodeihin verkkokaupassamme. Voit käyttää vain yhden etukoodin kerrallaan. Etukoodia ei voi käyttää lahjakortin eikä muovikassien ostoon.

Kanta-asiakas pisteillä lunastetun etukoodin voi käyttää vain kerran. 

Etukoodia käyttäessäsi alennus jaetaan prosentuaalisesti kaikille ostoksesi tuotteille tilausvaiheessa. Alennus yksittäisestä tuotteesta riippuu ostoksen ja etukoodin summasta. Etukoodin jakautuu tilaukselle seuraavasti:

Esimerkki: Tilaukseen käytetään 25 € arvoinen etukoodi, joka jakautuu tilauksen tuotteiden kesken. Tunikan myyntihinta: 79,99 €, alennuksen jälkeinen hinta 68,22 €. Mekon myyntihinta: 89,99 €, alennuksen jälkeinen hinta 76,76 €. Jos tilaukselta palautetaan mekko, hyvitys on 76,76 € alkuperäiselle maksutavalle.  

Vaihdot ja palautukset etukoodia käytettäessä

Jos palautat tilaukseltasi osan tuotteista, etukoodi katsotaan käytetyksi eivätkä pisteet palaudu tilillesi. Jos palautat koko tilauksesi, pisteet palautuvat tilausta edeltävään tilanteeseen. Voit tällöin lunastaa uuden etukoodin palautuneilla pisteillä. Samaa etukoodia ei voi käyttää uudelleen.

Palauttaessasi yhden tai useampia tuotteita etukoodilla maksetusta ostoksesta, saat rahasi takaisin summasta, jonka olet maksanut kustakin yksittäisestä tuotteesta etukoodin alennuksen jälkeen. Etukoodia ei vähennetä palautusten jälkeisestä tilaussummasta.

USEIN KYSYTTYÄ

Artikkelit

Sametin hoito-opas

Sametin hoito-opas

Ihana sametti tunnetaan sen pehmeästä laadusta ja ylellisestä ulkomuodosta. Kauniin ulkomuodon säilyttämiseksi se tarvitsee kuitenkin hellävaraista...

Lue lisää
Tekstiilien kierrätysopas

Tekstiilien kierrätysopas

Teet ympäristöteon, kun ostat laadukkaita tuotteita harkiten ja pidät niitä pitkään. Mikäli kotiisi on kuitenkin kertynyt käyttökelpoisia tai -kelv...

Lue lisää