Kesän upeimmat juhlamekot

Löydä täydellinen juhlamekko kesän juhlakauteen. Olit sitten menossa valmistujaisiin, rapujuhliin, kesähäihin tai syntymäpäiville löydät valikoimastamme ihanat ja laadukkaat juhlavaatteet erityiseen päivään. Mallistostamme löydät upeat juhlamekot ja juhla-asut raikkaan kesäisissä väreissä.

Löydä suosikkimekkosi

Kaunis ja kesäinen kukkamekko

Kaunis ja kesäinen kukkamekko sopii juhlaan kuin juhlaan, olipa kyseessä sitten kesähäät tai juhannusjuhlat. Kukkamekko on kesän klassikko valinta, jolla ei voi mennä pieleen.

Katso kaikki kukkamekot

Kukkamekossa kesähäihin tai juhannuksen viettoon

Hurmaava pitsimekko

Hempeät pitsi- ja pilkkumekot ovat oiva valinta esimerkiksi valmistujaisjuhliin. Monipuolisuutensa ansiosta pitsi- ja pilkkumekot sopivat niin tyylikkäämpiin kuin myös rennompiinkin kesäjuhliin.

Katso kaikki pitsi- ja pilkkumekot

Ihastu viehättäviin pitsi- ja pilkkumekkoihin

Raikas raitamekko

Raidat ja ruudut sopivat juhlaan ja arkeen. Klassinen kuosi on aina tyylikäs ja mahdollistaa saman kesämekon käytön niin juhlissa kuin kaupungillakin. 

Katso kaikki raita- ja ruutumekot

Pukeudu kesän juhliin klassiseen raitaan

Ajaton pellavamekko

Ajaton pellavamekko on kesän suosikkituote! Kevyt ja ilmava pellava sopii täydellisesti kesään ja jokaiseen juhlaan. Nanson mallistosta löydät pellavamekot upeissa väreissä ja malleissa.

Katso kaikki pellavamekot

Löydä suosikkisi kesän ihanista pellavamekoista

Kirkkaat värit, upeat sävyt

Kirkkaat värit ilostuttavat ja hurmaavat kesän juhlissa. Kesällä väreillä voi leikitellä vapaasti ja esimerkiksi kirkkaanpunainen mekko on loistava valinta vaikkapa kesän rapujuhliin.

Katso kaikki värikkäät juhlamekot

Löydä suosikkimekko kesän raikkaissa väreissä

Viimeistele juhla-asu laadukkailla Voguen sukkahousuilla