Nanso x Emmy: Vaatteet kiertoon vaivattomasti

Nanson ja Suomen suurimman second hand -merkkivaatteiden osto- ja myyntipalvelun Emmyn yhteistyö tarjoaa helpon tavan antaa käyttämättä jääneille merkkivaatteille uuden kodin. Emmyn kautta myyminen on helppoa, sillä Emmy hoitaa myyntityön puolestasi. Sinun tulee täyttää ainoastaan sähköinen myyntilähete täällä ja viedä myyntiin menevät vaatteesi Nanso-myymälään tai postin pakettiautomaattiin. Nanson kanta-asiakkaana saat 200 pistettä, kun kierrätät Nanso-aarteesi Emmyn kautta.

Lisäksi saat -20% edun normaalihintaisiin Nanson ja Voguen tuotteisiin

Koodi on voimassa 29.11.–20.12. Etukoodi toimitetaan Emmyn toimesta myyntilähetteen täyttäneille sähköpostitse 7.12. (29.11.–6.12. lähetteen luoneet) ja 14.12. (7.–13.12. lähetteen luoneet).

Näin myyt merkkivaatteesi Emmyssä

1. Täytä sähköinen myyntilähete täällä. Aloita Nanso second hand -myyntipalvelun käyttö luomalla palveluun erillinen käyttäjätunnus ja salasana. Nanson kanta-asiakkuus todennetaan erikseen myyntilähetteessä.

2. Valitse myyntiin ajankohtaiset ja hyväkuntoiset Nanso-vaatteet. Emmyssä voit myydä lisäksi muitakin Emmyn merkkilistan vaatteita.

3. Pakkaa myytävät vaatteet pakkausohjeiden
mukaisesti
ja tuo vaatteet Nanson myymälään tai vie ne postin pakettiautomaattiin Helposti-koodilla. Myymälöiden sijainnit ja aukioloajat pääset näkemään täältä. Tämän jälkeen Emmy hoitaa tuotteiden valokuvaamisen, hinnoittelun, varastoimisen, myynnin ja toimitukset puolestasi.

4. Nauti myyntituotoista! Täyttämällä myyntilähetteen Nanson sivuilta, lunastat myyntituotot Nanso-lahjakortille, jolloin tarjoamme myyntituottoihin 10 % korotuksen. Lahjakortin arvo on täten +10 % suurempi kuin kertyneet myyntituotot.

Täytä myyntilähete

Tavoitteena kiertotalous

Nanso x Emmy -yhteistyön tarkoituksena on pidentää vaatteiden elinkaarta sekä edistää kiertotaloutta, kun käyttämättä jääneet aarteet löytävät uuden kodin. Yhteistyö tarjoaa täten vaivattoman tavan vähentää vaatteista aiheutuvaa ympäristökuormaa.

Kiertotalouspalvelut ovat tärkeä osa Nanson vastuullisuusstrategiaa, sillä kaikki Nanson vaatteet on suunniteltu kestämään aikaa sekä laadullisesti että tyylillisesti. Tästä syystä Nanson vaatteet ovat haluttuja myös käytettynä: kestävät materiaalit ja ajaton tyyli takaavat niille erinomaisen jälleenmyyntiarvon.

Haluatko myydä merkkivaatteitasi? Täytä myyntilähete täällä.

Haaveiletko menneen sesongin Nanso-vaatteesta? Tutustu Emmyn Nanso-vaatteiden valikoimaan täällä.

Kerää kanta-asiakaspisteitä Nanso-tuotteiden kierrättämisestä

Halumme kannustaa ja palkita asiakkaitamme tarpeettomaksi jääneiden Nanso-aarteiden kierrättämisestä. Nanson kanta-asiakkaana saat 200 pistettä, kun täytät Emmyn myyntilähetteen. Täytäthän lomakkeessa sähköpostiosoitetta jolla olet liittynyt kanta-asiakkaaksi. Pisteet lisätään Nanson kanta-asiakastilillesi noin kuukauden sisällä myyntilähetteen täyttämisestä.

USEIN KYSYTTYÄ

Näin kierrätät vaatteesi Emmyn kautta

Merkkivaatteet kiertoon

Täytä myyntilähete

Menneiden sesonkien suosikit

Käytettyjä Nanso-vaatteita

Arvostettuja aarteita

Uusi Elämä -mallisto

Lue lisää vastuullisuusteoistamme

Artikkelit