Nanso suojelee Itämerta

Nanso lahjoittaa tänäkin vuonna muovikassien myynnistä tulleet voitot Itämeren suojelemiseksi.

Nanso suojelee Itämerta ja sen kulttuuriperintöä tekemällä tänäkin vuonna lahjoituksen John Nurmisen säätiölle Suomen Itämeripäivän kunniaksi.

Viimeisen vuoden aikana muovikassien myynnistä kertynyt summa lahjoitetaan kokonaisuudessaan John Nurmisen säätiölle, jonka tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Lahjoitettava summa on 7 906 euroa. 

Lisäksi lahjoitamme elokuun aikana Nanson myymälöistä ostetuista normaalihintaisista Voguen Conscious Collection tuotteista yhden euron John Nurmisen Säätiölle.

Vuonna 1921 perustettu Nanso on yksi Suomen tunnetuimmista muotibrändeistä ja vahvasti läsnä suomalaisten arjessa. Vastuullisuus on ollut osa Nanson arvoja ja käytännön toimintaa jo lähes 100 vuoden ajan ja yrityksessä vastuullisuutta lähestytäänkin kokonaisvaltaisesti. Nanson vaatemallistossa on sekä omaleimaisia kuoseja että yksivärisiä ajattomia klassikoita, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta rennosta ja mutkattomasta elämäntavasta.

John Nurmisen säätiö toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville. Säätiöläisiä yhdistää rakkaus mereen, sekä vahva usko siihen, että mikään ei ole mahdotonta. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus sekä Itämeren etu.