Vastuullisempi mallisto pidentää vaatteiden elinkaarta

Nanson vaatteet on suunniteltu ilahduttamaan pitkään niin laadultaan kuin tyyliltään. Pidentääksemme vaatteidemme elinkaarta lanseerasimme Uusi Elämä -malliston, joka antaa hyväkuntoisille vaatteillemme uuden elämän kunnostuksen myötä. Malliston tarkoitus on hidastaa muodin nopeaa kiertoa sekä edistää kiertotaloutta. 

Arvostettuja aarteita

Uusi Elämä -mallisto koostuu uusista ja hyväkuntoisista käytetyistä vaatteista, jotka ovat palautuneet meille esimerkiksi pienen virheen vuoksi. Palautuksen jälkeen tuotteet toimitetaan kunnostettavaksi yhteistyökumppanillemme, suomalaiselle vaatteiden ja asusteiden korjauspalvelu Menddielle. Kaikki malliston tuotteet korjataan Suomessa. Kunnostuksen jälkeen tuotteet jatkavat matkaansa valikoituihin Nanso-myymälöihin, jossa ne saavat uuden elämän. Malliston tuotteita löydät nyt Espoon Iso Omenan, Porin, Vaasan, Helsingin Kluuvin, Helsinki Outletin sekä Tampereen Koskikeskuksen myymälöistämme.

Myymälöiden tarkat sijainnit pääset näkemään täältä.

Korjaamalla välitämme 

Malliston lanseeraus on osa vastuullisuusstrategiaamme. ”Vaatteemme on suunniteltu pitkäikäisiksi niin laadullisesti kuin tyylillisesti, ja pyrimme toiminnallamme tukemaan vaatteiden pitkäikäisyyttä sekä estämään niiden tarpeetonta hävittämistä. Korjaamalla välitämme” toimitusjohtajamme Rita Holmberg kertoo.  

Me Nansolla näemme jokaisen tuottamamme tuotteen arvokkaana ja haluamme ottaa huomioon koko tuotteen elinkaaren. Korjauspalvelun hyödyntäminen onkin meille entuudestaan tuttua.

Lue lisää Menddie-yhteistyöstämme täältä.

Menddie-yhteistyö

Nanso tuotteiden takuukorjaus

Nanso + Emmy

Second hand-yhteistyö

John Nurmisen Säätiö

Lahjoitus Itämeren hyväksi

Lue lisää vastuullisuus teoistamme

Artikkelit