Ajattomia klassikoita

Parhaat asiat elämässä kestävät aikaa – niin myös Nanson vaatteet. Tutustu vaatekaapin ajattomiin luottotuotteisiin, joihin haluat pukeutua nyt ja aina.

Klassinen kauluspaita

Klassinen kauluspaita on todellinen vaatekaapin kulmakivi. Ajaton kauluspaita hurmaa monikäyttöisyydellään ja siksi se on varma valinta kerta toisensa jälkeen.

Laadukkaasta materiaaleista valmistettu kauluspaita kestää aikaa. Valittu materiaali tuo perinteiseen malliin monta ulottuvuutta: ryhdikäs puuvilla toimii niin arkeen kuin juhlaan ja kevyt pellava on rento kestosuosikki kesään.

Vaatekaapin kulmakivet - Paidat

Paidat

Ajaton t-paita

Perusvaatteista on moneksi. Klassinen yhdistelmä valkoinen t-paita ja siniset farkut toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Perusvaatteisiin voi aina luottaa ja ne kestävät aikaa, sekä laadullisesti että tyylillisesti.

Vaatekaapin kulmakivet - Paidat

Mukavat housut

Hyvin istuvat ja mukavat housut ovat monen asukokonaisuuden runko. Laadukkaista materiaaleista valmistetut housut ja farkut kestävät käyttöä päivästä toiseen. Mukavat housut ovat vaatekaapin luottovaate, johon on aina ihanaa pukeutua.

Vaatekaapin kulmakivet - Housut

Housut

Tyylikäs mekko

Mekko on ehkä vaatekaapin helpoin vaate; sillä loihdit koko asun vain yhdellä tuotteella. Tyylikäs mekko sopii niin arkeen kuin juhlaan ja taipuu monenlaiseen tyyliin.

Klassinen pikkumusta on ajaton valinta, joka ilahduttaa käyttäjäänsä mutkattomuudellaan vuodesta toiseen.

Vaatekaapin kulmakivet - Mekot

Mekot

Sukat ja sukkahousut

Hyvä olo ja kaunis arki

Nansolla laatu, mukavuus ja ajankohtainen tyyli ovat ohjanneet suunnittelua vuosikymmenien ajan. Vaatekaapin klassikkotuotteet ovat Nanson suunnittelufilosofian ytimessä. Luottovaatteiden avulla arki on mutkatonta ja mukavaa.

Ajattomasta muotoilusta, klassista väreistä ja laadukkaista materiaaleista syntyy vaatteita, jotka lunastavat paikkansa pukeutumisen suosikeissa vuodesta toiseen.

Lue lisää suunnittelustamme

Huolla hyvin, pidät pitkään

Teet vastuullisen valinnan, kun ostat harkiten, hoidat tuotteita oikein ja panostat laatuun. Panosta vaatteisiin, joita voit käyttää vuoden ympäri ja joille tiedät kertyvän kymmeniä käyttökertoja. Tutustu tuotteen hoito-ohjeisiin ja huolehdi siitä niiden mukaisesti. Silloin saat nauttia vaatteesta pidempään. Laadukkaat tuotteet voi myös myydä, lahjoittaa tai kierrättää, kun niitä ei enää itse halua käyttää.

Lue hoito-ohjeet täältä

Näillä tuotteilla pidät lempivaatteesi kauniina pitkään.

Steameryn vaatehuoltotuotteet

Osta asukokonaisuus

Vaatekaapin kulmakivet

Nanson naisten rennon tyylikkäät mustat Jonna-housut. Nanson naisten rennon tyylikkäät mustat Jonna-housut.
Uutuus
Nanson naisten rennon tyylikkäät harmaat Jonna-housut. Nanson naisten rennon tyylikkäät harmaat Jonna-housut.
Uutuus

Nopeat toimitukset

1-4 arkipäivässä

Ilmainen toimitus

yli 99 € tilauksiin

Maksuvaihtoehtoina myös

Klarnan lasku ja osamaksu

Ilmainen palautusoikeus

14 päivää

Vaatekaapin kulmakivet

Vaatekaapin kulmakivet

Parhaat asiat elämässä kestävät aikaa – niin myös Nanson vaatteet. Tutustu vaatekaapin ajattomiin luottotuotteisiin, joihin haluat pukeutua nyt ja aina. Valikoimasta löydät aikaakestävät topit ja paidat, laadukkaat housut, klassiset takit, ihanan ajattomat mekot sekä pehmeät neuleet. Vaatekaapin kulmakivissä yhdistyvät klassiset leikkaukset, laadukkaat materiaalit ja ihanat värit. Koosta vaatekaappisi näistä ajattomista luottovaatteista.