Voit huoletta tehdä ostoksia verkkokaupassamme, yhteys Nanso-verkkokaupan ja tietokoneesi välillä suojataan käyttämällä SSL-suojausta (Secure Sockets Layer). SSL-turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL-turvakäytäntöön luottavat mm. suomalaiset verkkopankit sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

Tuotteiden toimitus

We ship orders only to mainland Finland at the moment.

Toimitamme tilauksia tällä hetkellä vain Manner-Suomeen. Normaali toimitusaika on noin 1-4 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Osapuolia sitova sopimus syntyy, kun Nanso.com -verkkokauppa on lähettänyt erillisen tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen (Tilausvahvistus). Vahvistus tehdään heti kun Nanso.com -verkkokauppa on vastaanottanut tilauksen ja maksaminen on suoritettu onnistuneesti.

Nanso.com -verkkokaupalla on oikeus yksittäisissä tapauksissa hylätä tilauksesi. Nanso.com ei takaa verkkokaupan tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Kaikki asiakastunnuksillasi tehdyt ostokset katsotaan sinun ostoksiksi. Tämän vuoksi on tärkeää, että säilytät asiakastunnuksia huolellisesti siten, etteivät ne joudu ulkopuolisten tietoon.

Ikäraja

Asioidakseen verkkokaupassa asiakkaan on oltava vähintään 15-vuotias. Alaikäisten ostoksille edellytetään huoltajan suostumus. Alaikäinen voi maksaa vain verkkopankin kautta, luotto-ostojen ikäraja on 18 vuotta.

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä käsittely- eivätkä lähetyskuluja. Tilaushetkellä ilmoittamamme hinnat ovat voimassa asiakkaan koko ostoprosessin ajan.

Nanso.com -verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta (esimerkkinä jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai tuotteella ei ole hintaa ollenkaan). Tällaisessa tapauksessa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että sinun katsotaan ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.

Toimituskulut

Nouto Postin toimipisteestä 4,90 euroa
Nouto Smarpost-pakettiautomaatista  4,90 euroa
Nouto Matkahuollon noutopisteestä 4,90 euroa
Kotiinkuljetus 10,90 euroa

Ilmainen toimitus yli 59,00 euroa maksaviin tilauksiin (ei koske kotiinkuljetusta).

Toimitustavat

Nanso.com -verkkokauppa toimittaa tilauksia seuraavilla toimitustavoilla.

Nouto Postin toimipisteestä
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Posti Smarpost -pakettiautomaatti
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Postin kotiinkuljetus
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.  Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Matkahuolto Lähellä Paketti
Tilaus noudetaan Matkahuollon toimipisteestä tai lähikaupasta. Voit tilauksen yhteydessä valita sopivimman noutopisteen. Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen paketista ensisijaisesti tekstiviestillä, joten ilmoitathan tilauksesi yhteydessä myös matkapuhelinnumerosi.

Matkahuollon kotiinkuljetus
Tilaus toimitetaan kotiovellesi. Kotiinkuljetuslähetyksiin tarvitsemme aina puhelinnumeron. Matkahuolto soittaa sinulle ennen paketin toimittamista.

Tietosuojaseloste

Tutustu Nanso.com -verkkokaupan tietosuojaselosteeseen tästä.

Palautusoikeus ja ostoturva

Sinulla on 14 päivän täydellinen palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia saatetaan harkita uudelleen palautusten yhteydessä.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä (sovittamista lukuunottamatta) ja alkuperäispakkauksissaan. Tuotteiden laput tulee olla kiinni. Nanso pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta, mikäli tuote ei enää vastaa uutta, käyttämätöntä tuotetta.

Tututustu palautusohjeisiin tästä.

Tuotteiden vaihto

Verkkokaupassamme ei tällä hetkellä voi vaihtaa tilattua tuotetta toiseen. Sinulla on kuitenkin 14 päivän täysi palautusoikeus ja voit aina tehdä uuden tilauksen.

Reklamaatiot

Nanso kantaa vastuun jokaisesta tuotteestaan. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen myös virheellisten tuotteiden osalta.

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden reklamaatioasioissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nanso.com. Kuvaile viestissäsi tuotevirhe ja ilmoita viallisen tuotteen nimi sekä tilauksesta löytyvä tilausnumero.

Myymälästä ostetun tuotteen osalta pyydämme sinua olemaan yhteydessä siihen myymälään, josta tuote on ostettu.