Miksi minun kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi?
Liittymällä kanta-asiakkaaksi voit hyödyntää parhaiten kaikkia verkkokaupan sinulle tarjoamia ominaisuuksia. Voit seurata lähetystesi etenemistä, näet aiemmat ostosi tapahtumahistoriasta ja voit tallentaa vaihtoehtoiset toimitusosoitteesi. Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, koska omat tietosi ja osoitteet säilyvät muistissa. Liittymällä saat myös tiedon uusimmista tarjouksistamme ensimmäisten joukossa. Liittyminen säästää aikaasi ja on maksutonta.

Ostamassani Nanson tuotteessa on virhe, mitä teen?
Nanso kantaa vastuun jokaisesta tuotteestaan. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen myös virheellisten tuotteiden osalta.

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden reklamaatioasioissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nanso.com. Kuvaile viestissäsi tuotevirhe ja ilmoita viallisen tuotteen nimi sekä tilauksesta löytyvä tilausnumero.

Myymälästä ostetun tuotteen osalta pyydämme sinua olemaan yhteydessä siihen myymälään, josta tuote on ostettu.

Tein tilauksen Postin pakettiautomaattiin, mutta lähetys siirrettiin Postin toimipisteeseen. Miksi ja miten toimin?
Pakettiautomaatin ollessa täynnä, Postilla on oikeus ohjata lähetyksen lähimpään toimipisteeseen. Jos haluat palauttaa tuotteita, tässä tapauksessa sinun täytyy toimittaa palatuspaketti suoraan Postin toimipisteeseen antamalla kassalla Nanson verkkokaupan sopimusnumeron 641083. Tällöin Posti tulostaa pakettiisi palautustarran. Palautus on sinulle maksuton.

Jouduin palauttamaan alennuksesta ostamani tuotteen. Jos etukampanja on jo päättynyt, saanko vaihtotuotteen myös alennettuun hintaan?
Kyllä, tarjoamme vaihtotuotteen samaan hintaan. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitääkö minun rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi voidakseni tehdä tilauksen?
Ei, voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä.

Onko ostosten tekeminen verkossa turvallista?
Voit huoletta tehdä ostoksia verkkokaupassamme, yhteys Nanso-verkkokaupan ja tietokoneesi välillä suojataan käyttämällä SSL-suojausta (Secure Sockets Layer). SSL-turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL-turvakäytäntöön luottavat mm. suomalaiset verkkopankit sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

Tilasin juuri verkkokaupasta, voinko peruuttaa tilaukseni?
Jos olet jo maksanut tilauksesi, tilaus lähtee käsittelyyn eikä sitä voi enää muuttaa. Sinulla on kuitenkin maksuton 14 päivän palautusoikeus kaikille tilaamillesi tuotteille.

Miten tilaus toimitetaan?
Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin Smartpost-pakettiautomaattiin, tai Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Voit noutaa paketin, kun olet saanut saapumisilmoituksen. Voit myös valita kotiinkuljetuksen tilausta tehdessäsi.

Koskeeko palautusoikeus kaikkia tuotteita?
Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä (sovittamista lukuunottamatta) ja alkuperäispakkauksissaan. Tuotteiden laput tulee olla kiinni. Nanso pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta, mikäli tuote ei enää vastaa uutta, käyttämätöntä tuotetta.

Kuinka kauan paketin toimittaminen kestää?
Toimitusaika on normaalisti 1-4 arkipäivää.

Haluan palauttaa verkkokaupasta tilaamani tuotteen, miten toimin?
Ohjeet palautuksen tekemiseen löydät vaihto- ja palautus sivulta.

Haluan vaihtaa verkkokaupasta tilaamani tuotteen toiseen tuotteeseen, miten toimin?
Verkkokaupassamme ei tällä hetkellä voi vaihtaa tilattua tuotetta toiseen. Sinulla on kuitenkin 14 päivän täysi palautusoikeus ja voit aina tehdä uuden tilauksen.

Voinko tilata tuotteita toimitettavaksi Suomen ulkopuolelle?
Verkkokauppamme toimittaa tilauksia toistaiseksi vain Manner-Suomeen.

Olen unohtanut salasanani, miten toimin?
Jos unohdat salasanasi, paina etusivun ylälaidassa olevaa Kirjaudu -linkkiä. Tämän jälkeen paina Unohtuiko salasana? -linkkiä. Kirjoita rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jota klikkaamalla pääset vaihtamaan salasanasi.

Haluan lähettää tilaamani tuotteet muuhun kuin kotiosoitteeseeni, onko se mahdollista?
Kyllä, sinun on mahdollista lähettää tilaamiasi tuotteita myös muuhun kuin kotiosoitteeseesi.

Miten saan yhteyden asiakaspalveluunne?
Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme Chatilla, sähköpostitse tai soittamalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Miten voin antaa palautetta?
Voit antaa palautetta asiakaspalvelumme kautta.

Miten vaihdan omissa tiedoissani olevaa sähköpostiosoitetta?
Kirjaudu sisään tunnuksillasi. Sähköpostin voit vaihtaa Omat tiedot -osiossa.

Mikä on etukoodi?
Nanso-verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen erilaisia etuja ja tarjouksia, joista tiedotetaan uutiskirjeellä ja verkkokaupan sivuilla. Uutiskirjeet toimitetaan kaikille rekisteröityneille asiakkaille, jotka ovat antaneen Nanson markkinointiluvan. Alennus aktivoidaan oston yhteydessä syöttämällä etukoodi tilauslomakkeella sijaitsevaan kenttään.

Miten pian toimitus tulee noutaa?
Toimitus on noudettava Matkahuollon noutopisteestä kahden viikon eli 14 vuorokauden kuluessa siitä kun saat tiedon, että tilauksesi on noudettavissa. Paketit Postin palvelupisteissä ja pakettiautomaateissa lähetyksiä säilytetään 7 vuorokautta. Mikäli et nouda tilaustasi säilytysajan kuluessa, palautuu toimitus automaattisesti takaisin verkkokaupalle ja se käsitellään asiakaspalautuksena.