REKLAMAATIO

Ostamassani Nanson tuotteessa on virhe, mitä teen?

Nanso kantaa vastuun jokaisesta tuotteestaan. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen myös virheellisten tuotteiden osalta.

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden reklamaatioasioissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nanso.com. Liitä viestiisi valokuva ja sanallinen kuvaus tuotevirheestä sekä ilmoita viallisen tuotteen nimi ja tilauksesta löytyvä tilausnumero. Tuotteiden reklamaatioaika on 12 kk ostopäivästä. Mikäli haluat reklamoida tuotteen, ilmoitathan siitä 2 kk kuluessa tuotevirheen huomaamisesta. 

Myymälästä ostetun tuotteen osalta pyydämme sinua olemaan yhteydessä siihen myymälään, josta tuote on ostettu.

Jos olet ostanut tuotteen jälleenmyyjältä, olethan yhteydessä tuotteen alkuperäiseen ostopaikkaan. 

TOIMITUS

Tilauksessa ei ollut mukana palautustarraa, mitä teen?

Voit toimittaa paketin suoraan Postin toimipisteeseen antamalla kassalla Nanson verkkokaupan sopimusnumeron 641083. Tällöin Posti tulostaa pakettiisi palautustarran. Palautus on sinulle maksuton.

Jos teit tilauksesi Matkahuollon kautta: vie paketti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Kerro asiakaspalvelijalle palautustunnus 9508347. Asiakaspalvelija tulostaa palautusosoitetarran puolestasi.

Pyydä palautuksesta kuitti. Säilytä kuitti, kunnes saat Nansolta vahvistuksen palautuksen vastaanottamisesta.

Tein tilauksen Postin pakettiautomaattiin, mutta lähetys siirrettiin Postin toimipisteeseen. Miksi ja miten toimin?
Pakettiautomaatin ollessa täynnä, Postilla on oikeus ohjata lähetyksen lähimpään toimipisteeseen. Jos haluat palauttaa tuotteita, tässä tapauksessa sinun täytyy toimittaa palatuspaketti suoraan Postin toimipisteeseen antamalla kassalla Nanson verkkokaupan sopimusnumeron 641083. Tällöin Posti tulostaa pakettiisi palautustarran. Palautus on sinulle maksuton.

Miten tilaus toimitetaan?
Voit valita itsellesi sopivan toimitustavan verkkokauppamme kassalla. Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin Smartpost-pakettiautomaattiin, tai Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Toimitamme tilauksesi myös valitsemaasi Nanson myymälään. Voit noutaa paketin, kun olet saanut saapumisilmoituksen. Voit myös valita kotiinkuljetuksen tilausta tehdessäsi.

Kuinka kauan paketin toimittaminen kestää?
Toimitusaika on normaalisti 1-4 arkipäivää.

Voinko tilata tuotteita toimitettavaksi Suomen ulkopuolelle?
Kyllä! Toimitamme tällä hetkellä manner-Suomen lisäksi seuraaviin muihin EU maihin:

Itävalta, Belgia, Tanska, Viro, Ranska, Saksa, Kreikka, Irlanti, Latvia, Liettua, Hollanti, Portugali, Espanja, Ruotsi, Italia ja Luxemburg.

Miten pian toimitus tulee noutaa?
Toimitus on noudettava Matkahuollon noutopisteestä kahden viikon eli 14 vuorokauden kuluessa siitä kun saat tiedon, että tilauksesi on noudettavissa. Paketit Postin palvelupisteissä ja pakettiautomaateissa lähetyksiä säilytetään 7 vuorokautta. Mikäli et nouda tilaustasi säilytysajan kuluessa, palautuu toimitus automaattisesti takaisin verkkokaupalle ja se käsitellään asiakaspalautuksena. Ruuhka-aikoina Posti tai Matkahuolto saattavat vaatia nopeampaa noutoa ja pakettien säilytysajat ovat lyhyempiä.

Lisätietoja toimituksista löydät täältä.

PALAUTUS

Jouduin palauttamaan alennuksesta ostamani tuotteen. Jos etukampanja on jo päättynyt, saanko vaihtotuotteen myös alennettuun hintaan?
Jos jouduit palauttamaan alennuksesta ostamasi tuotteen ja alennuskampanja on jo päättynyt, tarjoamme vaihtotuotteen samaan hintaan uuden tilauksen yhteydessä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen kuin teet uuden tilauksen.Jos olet hyödyntänyt ostokseesi kanta-asiakaspisteillä lunastetun etukoodin, alennusta ei voi käyttää vaihtotuotteeseen. Kanta-asiakasetukoodeja koskevat etukoodien käyttöehdot vaihdoissa ja palautuksissa. Tutustuthan käyttöehtoihin täältä.

Koskeeko palautusoikeus kaikkia tuotteita?
Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua verkkokaupasta tilaamiisi tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä (sovittamista lukuunottamatta) ja alkuperäispakkauksissaan. Tuotteiden laput tulee olla kiinni. Nanso pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta, mikäli tuote ei enää vastaa uutta, käyttämätöntä tuotetta. Avatuilla Voguen sukkatuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. 

Haluan palauttaa verkkokaupasta tilaamani tuotteen, miten toimin?
Ohjeet palautuksen tekemiseen löydät vaihto- ja palautus sivulta.

Haluan vaihtaa verkkokaupasta tilaamani tuotteen toiseen tuotteeseen, miten toimin?
Verkkokaupassamme ei tällä hetkellä voi vaihtaa tilattua tuotetta toiseen. Sinulla on kuitenkin 14 päivän täysi palautusoikeus ja voit aina tehdä uuden tilauksen.

Kuinka kauan palautuksen käsittely kestää?
Palautuksen käsittely kestää noin 9-12 arkipäivää palautuksen lähettämisestä. Ruuhka-aikoina kuten kausialen aikana, jouluna sekä Black Week-kampanjaviikolla palautusten käsittelyissä voi olla pieniä viiveitä.Tilaus hyvitetään, kun palautus on käsitelty.

Maksutapanani on lasku. Mitä teen, jos palautan osan tuotteista?
Jos olet palauttanut osan tuotteista, saat meiltä kuittauksen kun palautuksesi on käsitelty. Saat pian myös Klarnalta uuden päivitetyn laskun ja voit suorittaa maksun uuden laskun mukaisesti. Sinun ei tarvitse maksaa koko laskua mikäli aiot tehdä palautuksen. Jos palautat koko tilauksen laskusi mitätöityy, kun palautuksesi on saapunut varastollemme ja se on kirjattu.

Mikäli palautuksen tekeminen on viivästynyt ja laskun eräpäivä lähestyy, voit käydä Klarnan asiakassivuilla tekemässä ilmoituksen palautuksesta, jolloin lasku menee taukotilaan ja eräpäivä ei juokse.

Kaikissa laskuun liittyvissä kysymyksissä auttaa Klarnan asiakaspalvelu.

Lisätietoa palautuksista löydät täältä.

TILAAMINEN

Pitääkö minun rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi voidakseni tehdä tilauksen?
Ei, voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä.

Onko ostosten tekeminen verkossa turvallista?
Voit huoletta tehdä ostoksia verkkokaupassamme, yhteys Nanso-verkkokaupan ja tietokoneesi välillä suojataan käyttämällä SSL-suojausta (Secure Sockets Layer). SSL-turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL-turvakäytäntöön luottavat mm. suomalaiset verkkopankit sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

Tilasin juuri verkkokaupasta, voinko peruuttaa tilaukseni?
Jos olet jo maksanut tilauksesi ja saanut tilausvahvistuksen, tilaus lähtee käsittelyyn eikä tilaukselle voi enää lisätä eikä poistaa tuotteita tai muuttaa kokoa. Sinulla on kuitenkin maksuton 14 päivän palautusoikeus kaikille tilaamillesi tuotteille.

Olen unohtanut salasanani, miten toimin?
Jos unohdat salasanasi, paina etusivun ylälaidassa olevaa Kirjaudu -linkkiä. Tämän jälkeen paina Unohtuiko salasana? -linkkiä. Kirjoita rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jota klikkaamalla pääset vaihtamaan salasanasi.

Haluan lähettää tilaamani tuotteet muuhun kuin kotiosoitteeseeni, onko se mahdollista?
Kyllä, sinun on mahdollista lähettää tilaamiasi tuotteita myös muuhun kuin kotiosoitteeseesi.

Lisätietoja tilaamisesta löydät täältä.

MUUTA

Miten saan yhteyden asiakaspalveluunne?
Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme chatilla, sähköpostitse tai soittamalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Miten voin antaa palautetta?
Voit antaa palautetta asiakaspalvelumme kautta.

Miten voin muuttaa omia tietojani?
Kirjaudu sisään tunnuksillasi. Pääset muuttamaan sähköpostiasi sekä nimitietojasi Omat tiedot -osiossa menemällä kohtaan Tili -> Muokkaa tietoja.

Osoitetietoja voit muuttaa Omat tiedot -osiossa menemällä kohtaan Tili -> Muokkaa osoitetta.

Mikä on etukoodi?
Nanso-verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen erilaisia etuja ja tarjouksia, joista tiedotetaan uutiskirjeellä ja verkkokaupan sivuilla. Uutiskirjeet toimitetaan kaikille rekisteröityneille asiakkaille, jotka ovat antaneen Nanson markkinointiluvan. Alennus aktivoidaan oston yhteydessä syöttämällä etukoodi verkkokauppamme kassalla sijaitsevaan kenttään. Lisäksi kanta-asiakkaana voit lunastaa henkilökohtaisia etukoodeja käyttöösi. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta löydät täältä.

Miksi minun kannattaa liittyä uutiskirjeen tilaajaksi?
Tilaamalla uutiskirjeemme, saat ensimmäinsten joukossa tiedon uusimmista tarjouksistamme.

Miksi minun kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi?
Liittymällä kanta-asiakkaaksi voit hyödyntää parhaiten kaikkia verkkokaupan sinulle tarjoamia ominaisuuksia. Voit seurata lähetystesi etenemistä, näet aiemmat ostosi tapahtumahistoriasta ja voit tallentaa vaihtoehtoiset toimitusosoitteesi. Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, koska omat tietosi ja osoitteet säilyvät muistissa. Liittymällä kerrytät myös pisteitä jokaisesta ostoksestasi. Pisteillä voit lunastaa rahanarvoisia etukoodeja käyttöösi. Tarjoamme lisäksi muita vaihtuvia etuja vain kanta-asiakkaillemme. Liittyminen säästää aikaasi ja on maksutonta. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta löydät täältä ja liittymään pääset täältä.