Nanson tuotteiden takuukorjaus

Haluamme edistää vastuullista kuluttamista ja tuotteemme on suunniteltu kestämään sekä laadullisesti että ajallisesti. Vaatteidemme mahdollisimman pitkä käyttöikä on yksi tärkeä osa vastuullisuusstrategiaamme. Nanson tuotteiden takuukorjauksissa käytetään Menddien korjauspalveluja.

Yhteistyö Menddien kanssa

Takuukorjaus koskee kuluttajasuojalain mukaisesti alle 12 kuukautta käytössä olleita tuotteita ja asiakkaalla on 2 kuukautta aikaa reklamoida tuotteesta sen jälkeen kun hän on huomannut virheen. Tarkastelemme Nansolla koko tuotteen elinkaarta ja korjauspalvelun liittäminen osaksi kokonaisuutta on luonteva askel meille.

Menddien missiona on pidentää vaatteiden elinkaarta tuomalla vaatteiden korjaus- ja huoltopalvelut helpommin kuluttajien saataville. Prosessi on helppo: asioituaan ensin Nanson asiakaspalvelun kanssa, asiakas saa sähköpostiinsa takuukorjaustilauksen ja lähetyksen aktivointikoodin, jonka jälkeen hän postittaa korjattavan tuotteen maksutta Matkahuollon kautta ja korjattu tuote palautuu hänelle noin viikossa. Tuotteet korjataan Menddien toimesta Suomessa.

Vaatteen kuuluminen takuukorjauksen piiriin ja korjattavuus arvioidaan tapauskohtaisesti. Arviointi ja korjauksen tilaaminen tehdään asiakaspalvelumme kautta:asiakaspalvelu@nanso.com.

Korjaamalla välitämme 

Vaatteiden korjaaminen oli aiemmin historiassa yleistä, mutta arvostus ja taito ovat vuosien saatossa hiipuneet. Merkkejä vaatteiden korjaamisen ja muokkaamisen paluusta on kuitenkin tullut ilahduttavasti viime vuosina. Vaatteen korjaaminen on myös kannanotto vaatteen arvostuksen puolesta, korjaamalla välität. Ei pidä unohtaa, että suurin ja helpoin vastuullisuustekomme on, että käytämme vaatteitamme pidempään. Käyttämällä tuotteen takuukorjauspalvelua on monta positiivista vaikutusta: rahaa ja resursseja, joita uuden vaatteen valmistaminen vaatii, säästyy, ja lisäksi paikallinen palveluntarjoaja työllistyy.

Erilaiset kiertotaloutta tukevat palvelumuodot kiinnostavat meitä. Korjauspalvelu, joka nyt ensimmäisessä vaiheessa kohdistuu takuukorjauksiin, on yksi osa vaatteiden käyttöiän pidentämistä, muita palasia tässä ovat valikoimistamme löytyvät vaatteiden huoltovälineet (Stockholm Steamery) ja vaatteidemme kierrätystä edistävä Emmy -yhteistyö.

Menddie-yhteistyö

Uusi elämä -mallisto

Nanso + Emmy

Second hand-yhteistyö

John Nurmisen Säätiö

Lahjoitus Itämeren hyväksi

Lue lisää vastuullisuus teoistamme

Huolla hyvin, pidät pitkään

Stockholm Steamery vaatehuoltotuotteet

Artikkelit