Näin valitset oikean koon verkkokaupassamme

Oikean koon valinta verkkokaupassa voi tuntua toisinaan haastavalta. Koon huolellinen valinta on kuitenkin tärkeää, jotta vaate istuu mukavasti ja tuntuu hyvältä käyttää. Oikean koon löytyminen säästää myös aikaa ja vaivaa, kun tuotteita ei tarvitse vaihtaa tai palauttaa. Myös ympäristö kiittää, sillä palautuksista aiheutuu luonnollisesti päästöjä. Kokosimmekin kolme helppoa vinkkiä oikean koon valintaan.

 

  1. Tutustu tuotekohtaisiin mittoihin. Jokaisen tuotteemme tuotekortilla, kokovalinnan alla on teksti ”Katso tämän tuotteen mitat.” Klikkaamalla tekstiä pääset tarkistamaan kyseisen tuotteen tuotekohtaiset mitat. Tarkistamalla mitat ja vertaamalla niitä omiin mittoihisi saat helposti käsityksen siitä, mikä koko sopii sinulle parhaiten.
  2. Tutustu kokotaulukkoomme. Verkkosivuiltamme löydät yleisen kokotaulukon, josta pääset tarkastelemaan yleisiä kokojemme rinnan-, vyötärön- sekä lantionympärysmittoja. Kokotaulukko-sivulta löydät myös mittausohjeet, kuinka voit mitata nuo mitat itseltäsi, jotta saat verrattua omia mittojasi Nanson mittoihin.
  3. Kysy apua asiakaspalvelustamme. Mikäli mittaaminenkaan ei tunnu auttavan koon valinnassa, voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään löytämään juuri sinulle oikean koon. Nanson asiakaspalvelun yhteystiedot pääset näkemään tästä.

 

Koon huolellinen valinta säästää niin aikaa kuin ympäristöä. Hyvin istuva ja mukavantuntuinen vaate myös ilahduttaa pitkään!