Uusi laadukas materiaali: Pima-puuvilla

Teet ehdottomasti isoimman vaatteisiin liittyvän ympäristötekosi, kun ostat laadukkaita vaatteita harkiten, pidät niitä pitkään ja hoidat niitä ohjeiden mukaisesti. Laadukas vaate kestää käytössä ja lunastaa pitkäikäisyydellään siihen laitetut materiaali- ja työpanokset. Laadukkaan vaatteen voi myös myydä, lahjoittaa tai kierrättää, kun sitä ei halua enää käyttää itse.

Nansolla vastuullisuus on ollut osa arvojamme ja käytännön toimintaamme jo lähes 100 vuoden ajan, ja lähestymme vastuullisuutta kokonaisvaltaisesti. Voidaankin sanoa, että vastuullisuus on aina ollut yksi kulmakivistämme, olipa sitten kyse henkilöstön hyvinvoinnista, ympäristövaikutusten minimoimisesta, eettisestä hankinnasta tai turvallisista tuotteista. Mietimme jatkuvasti uusia tapoja lähestyä vastuullisuutta ja yksi iso asia on mallistoissamme käytetyt materiaalit. Yksi lähestymistapa vastuullisuuteen on laadukas materiaali, joka takaa vaatteelle pitkän käyttöiän: uusimpana lisäyksenä mallistosta löytyy tänä vuonna Pima- puuvilla.

Halusimme tuoda juhlavuonna mallistoon uuden tuotteen tästä ihanasta materiaalista. Nanson mallistosta löytyy edelleen tuotteita, jotka lanseerattiin jo 1960-luvulla. Mikä edustaisikaan ajatonta ja kestävää tuotefilosofiaamme paremmin kuin ajaton, yksivärinen t-paita.

Pima-puuvilla on normaalia peruspuuvillaa laadukkaampi puuvillalaatu. Pima-puuvillassa on pidemmät kuidut ja juuri tämän ominaisuuden ansiosta se on kestävämpää, sileämpää eikä se nyppyynny.

PIMA t-paita löytyy nyt valikoimasta kahdessa pituudessa.