Nanso arvonnan säännöt ja ehdot 

Nanso arvonta asiakaskyselyyn vastanneiden kesken ajalla 28.3.-9.4.2023 

1. Arvonnan järjestäjä 

Nanso Group Oy (Y-tunnus 0151534-8) 
Vilhonvuorenkatu 11 A 
00500 Helsinki 

2. Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan voivat osallistua ne henkilöt, jotka ovat saaneet henkilökohtaisen kyselylinkin ja vastanneet kyselylomakkeen kysymyksiin. Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamisen kyselyn lopussa. Osallistuminen on vapaaehtoista eikä vaadi tuotteen tai palvelun ostamista. Antamalla sähköpostiosoitteensa kyselyn lopussa, osallistuja vahvistaa täyttävänsä näiden sääntöjen asettamat ehdot.  

3. Osallistumisaika

Kyselyyn vastaajien määrä on rajallinen, vastaathan siis kyselyyn mahdollisimman pian. Arvontaan voi osallistua 28.3.-9.4.2023 välisenä aikana. Kilpailuajan päättymisen jälkeen saapuneita osallistumisia ei huomioida. Voittaja arvotaan 14.4.2023 mennessä. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla. 

4. Voittajien arvonta ja palkinto

Arvonnan palkintona on 200 € arvoinen Nanso-lahjakortti. Lahjakorttia voi käyttää ostoksien maksamiseen Nanson verkkokaupassa ja Nanson myymälöissä. Mikäli lahjakorttisi arvo on suurempi kuin tilauksesi arvo, jää loppusaldo käytettäväksi myöhempiä ostoksia varten. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä.   

Voittaja arvotaan 14.4.2023 mennessä yhteystietonsa jättäneiden kesken. Arvonta suoritetaan sääntöjen mukaisesti tulleiden osallistumisten kesken. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa voitosta, on Järjestäjällä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. 

5.  Henkilötietojen käsittely 

Käsittelemme henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn tätä tarkoitusta varten. 

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saa tietosuojaselosteesta. Nanson tietosuojaseloste – nanso 

6. Muut ehdot 

Järjestäjä vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.  

Kilpailuun liittyvät materiaalit ja immateriaalioikeudet kuuluvat järjestäjälle.  

Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista, jotka johtuvat esimerkiksi tietoteknisistä syistä tai osallistumiseen mahdollisesti liittyvistä vahingoista.  

Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin, niistä ilmoitetaan tällä sivulla.