Juhlapukeutumisen viisi suosikkia

Juhlakausi on täällä. Etsitpä upeaa pikkujoulumekkoa tai näyttävää aattoillan asukokonaisuutta, Nansolta löydät laajan valikoiman juhla-asuja kauden tilaisuuksiin. Sesongin näyttävin asu saa paitsi katseet kääntymään, se hurmaa mukavuudellaan. Tutustu juhlakauden viiteen upeaan trendiin ja löydä suosikkityylisi loppuvuoden juhliin.

 

1. Näyttävät hihat

Klassisuutta, volyymia ja mukavuutta. Ajattomat mallit saavat nyt trendikkään vivahteen näyttävistä hihoista. Miellyttävän tuntuisesta puuvilla-polyesteri-neuloksesta valmistetut LIEKKI- ja LOIMU-tuotteet häikäisevät näyttävyydellään ja hurmaavat mukavuudellaan. Näihin haluat pukeutua myös juhlakauden jälkeen!

 

Loimu-mekko // Liekki-mekko

2. Trendikäs kokonaisuus

Kauden trendikkäin? Yhteensopiva, yksivärinen asukokonaisuus. Tällä kaudella puseroita ei käytetä vain arjessa – ne puetaan myös juhliin yhteensopivien housujen kanssa.

 Pikkujoulu asukokonaisuus

LOIMU-pusero ja SIRRI-housut  // VELVET-pusero ja -housut

3. Juhlava midimekko

Pikkujoulujen klassisin valinta on midimittainen mekko. Yhdistä naisellinen midimekko korkokenkien ja pikkulaukun kanssa juhlavaksi kokonaisuudeksi.

 Pikkujoulu midimekko

VIRNA-mekko //  VELVET-mekko

4. Pirteä printti

Nanson uniikit kuosit sopivat täydellisesti juhlakauteen. Jouluiset ISO SYDÄN -tuotteet kääntävät katseet ja ovat miellyttäviä päällä. ISO-SYDÄN tuotteet on valmistettu laadukkaasta ja mukavan tuntuisesta viskoosi-elastaani-neuloksesta. Mikä on valintasi: pusero, tunika vai mekko?  

 Sydänkuvioiset pikkujouluasut

ISO SYDÄN-

Pusero // Tunika // Mekko 

5. Klassinen neulemekko

Etsitkö mekkoa, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan?  Klassinen neulemekko on ajaton ja monikäyttöinen valinta, joka oikein asustettuna käy moneen: pue korkokenkien ja vyön kanssa pikkujouluihin, ja yhdistä tennareiden tai saappaiden pariksi arkimenoihin. Laadukas neulemekko ilahduttaa pitkään!

 Neulemekko pikkujouluasu

FRILLIS-neulemekko // VEKKI-neulemekko

Etkö löytänyt etsimääsi? Ei hätää – lisää juhla-asuja löytät täältä