Joulun parhaimmat lahjaideat

Joulun parhaimmat lahjat löydät Nansolta. Mietitkö, millä ilahduttaisit läheistä tänä jouluna? Tutustu parhaisiin lahjavinkkeihimme ja löydä upeat lahjat kauniiseen jouluun.

 

Ihana lahja pienellä budjetilla

Lämpöiset sukat kuuluvat viileisiin talvi-iltoihin. Voguen villasukissa ja -tossuissa kauniit värit kohtaavat ylelliset materiaalit. Valitsetko merinovillan, kashmirin vai alpakan? Pienikin paketti voi olla ylellinen. Pehmoisilla sukilla ilahdutat niin opettajaa, kummilasta kuin ystävää pienellä budjetilla.  

Löydä kauniit joulusukat

Kaikkien suosikki

Kukapa ei haluaisi kääriytyä lämpöiseen pyjamaan aattoiltana? Laadukas yöasu on kaikkien suosikki. Nanson valikoimasta löydät mukavat kaftaanit, rennot pyjamat ja naiselliset yöpaidat. Korkealaatuinen yöpuku ilahduttaa pitkään ja on niin tyttären, äidin kuin mumminkin lahjasuosikki.

  

Tutustu yöasuihin

Kotoilun helmi

Joulu on kotoilun aikaa. Pehmyt ja mukava oloasu onkin juhlapyhien helmi! Anna laadukas VALERIA-oloasu lahjaksi läheiselle, joka arvostaa rentoa tyylikkyyttä.

 

  Osta VALERIA-oloasu

Ylellinen & ympäristövastuullinen lahjaidea

100 % luomupuuvillasta valmistetut SATU-pussilakanat ovat täydellinen lahjaidea läheiselle, jolle ylellisyys ja vastuullisemmat valinnat ovat tärkeitä. SATU-pussilakanoiden kangas on ryhdikästä ja kestävää: puuvillaperkaalilakanoita kutsutaankin ylellisiksi ”hotellilakanoiksi.”

   

Ihastu ylellisiin SATU-pussilakanoihin

Lahjana vapaus valita

Tiedätkö jonkun, jolla on jo kaikkea? Nanson lahjakortti on täydellinen valinta läheiselle, jolla on tarkka maku valintojensa suhteen. Lahjakortilla annat vapauden valita tuotteita, jotka ilahduttavat pitkään. 

Osta lahjakortti

Tutustu lahjaideoihin lisää verkkokaupassamme. Kauneimmat joululahjat löydät myös Nanson myymälöistä. Myymälöissämme tarjoamme lisäksi ilmaisen paketoinnin kaikille joululahjoille!