Joulun mieluisin lahja

Pehmeitä paketteja ja kauniita kuvioita. Nanson sähköinen lahjakortti on ihana lahja ystävälle, perheenjäsenelle tai rakkaalle. Valitse haluamasi summa ja lisää kortti ostoskoriisi. Sähköinen lahjakortti saapuu sähköpostiisi nopeasti erillisenä viestinä maksusuorituksen jälkeen.

Anna lahjaksi vapaus valita

Lahjakortti

nanso

Lahjakortti

20 €

Valitse ensin koko!

Kauneimmat lahjat kodikkaaseen jouluun

Joululahjaideat

Tutustu lahjavinkkeihimme ja löydä parhaat joululahjat kuusen alle. Valikoimastamme löydät mukavat oloasut, ihanat yöasut, laadukkaat lakanat, lämpimät neuleet sekä pehmeät sukat paketin sisään. Voi myös ilahduttaa läheistäsi Nanson lahjakorttilla, joka on aina joululahjasuosikki.

Joululahjat ehtivät postitse perille, kun ne on tilattu viimeistään 19.12. Löydät ihanat joululahjat myös myymälöistämme, tarkista joulun aukioloajat täältä. Joululahjoilla on pidennetty palautusaika 6.1.2023 asti.

Joululahjat alle 20 euroa

Joululahjat alle 50 euroa

Joululahjat alle 100 euroa

Joululahjat alle 200 euroa

Pehmeään pakettiin

Joulun suosikit

Pehmeät ja kestävät

YÖASUT

Kodikasta ja kaunista

LAKANAT JA PYYHKEET

Lämpimät ja ihanat

NEULEET

Pörröiset ja pehmeät

VILLASUKAT JA PEHMOSUKAT

Laadukkaat ja kätevät

VAATEHUOLTOTUOTTEET

Joululahjaideat

Joululahjaideat

Joulun parhaat lahjaideat löydät Nansolta. Tutustu parhaisiin lahjavinkkeihin ja löydä sopivat ja mieleiset joululahjat kuusen alle. Etsit sitten joululahjaa tyttärelle, äidille, mummille tai tyttöystävälle, löydät valikoimastamme varmasti mieleisen lahjan ilahduttamaan läheistäsi tänä jouluna. Valikoimamme kestosuosikit löytyvät oloasuista, joista voit poimia pukin konttiin rennon tyylikkäät collegepaidat, collegehupparit ja collegehousut tai sitten äärettömän pehmeät veluurimekot ja veluuripaidat. Laadukas yöasu on vuodesta toiseen ehdoton lahjasuosikki. Nanson valikoimasta löydät mukavat kaftaanit, rennot pyjamat ja naiselliset yöpaidat. Korkealaatuinen yöasu ilahduttaa pitkään ja ihanat kuosit piristävät talven keskellä. Löydät kodintuotteistamme yöasuun sopivat lakanat ja tyynyliinat yhteensopivissa väreissä. 100 % luonnonmateriaaleista valmistetut lakanat ovat täydellinen lahjaidea ystävälle, jolle ylellisyys ja vastuullisemmat valinnat ovat tärkeitä. Laitatko pakettiin tänä jouluna laadukkaat pellavalakanat, ylelliset perkaalipuuvillalakanat vai jouluiset trikoopussilakanat? Mallistostamme löydät myös parivuoteen tuplapussilakanat ja koristetyynynpäälliset ihanissa väreissä ja kuoseissa. Ylellisen joululahjan kokoat myös laadukkaista ja kestävistä pyyhkeistä. Pyyhkeistä löydät kauniit käsipyyhkeet ja kylpypyyhkeet, joilla voit ilahduttaa ystävääsi jouluna. Lisää pakettiin pehmeä ja lämmin kylpytakki tai aamutakki. Laatua ja rentoa tyylikkyyttä arvostavalle läheiselle, löydät parhaan joululahjan neuleistamme. Mikään ei ole mukavampaa kuin lämpimään villapaitaan kääriytyminen jouluna. Laadukkaat ja kestävät neuleet lämmittävät kylmässä säässä. Löydät valikoimastamme ihanat neulemekot, trendikkäät neulepuserot, lämpimät neuletakit ja mukavat neuletunikat. Neule ovat ajaton lahja, joka ilahduttaa aina. Voit lisätä pakettiin myös nukanpoistajan tai vaatehöyrystimen, joiden avulla vaatehuolto on vaivatonta. Vaateharja on täydellinen lahja pieneen pakettiin. Löydät valikoimastamme myös ihanat ja pehmeät Voguen villasukat, merinovillasukat ja pörrösukat, jotka ovat täydellisiä lahjoja pienellä budjetilla. Lämpimät sukat piristävät kylmiä talvi-iltoja ja ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Onko valintasi merinovilla, kashmir vai alpakka? Pehmoisilla sukilla ilahdutat niin opettajaa, kummilasta kuin ystävää pienellä budjetilla. Tiedätkö jonkun, jolla on jo kaikkea? Nanson lahjakortti on paras valinta läheiselle, jolla on tarkka maku valintojensa suhteen. Lahjakortilla annat vapauden valita tuotteita, jotka ilahduttavat pitkään.