KAUSIALESTA JOHTUEN TOIMITUKSISSA JA PALAUTUSTEN KÄSITTELYSSÄ ON VIIVÄSTYKSIÄ. KIITOS KÄRSIVÄLLISYYDESTÄ.

Kaikilla Nanson verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee myös verkkokaupasta ostettuja alennettuja tuotteita. Mikäli palautat koko tilauksen, hyvitämme sinulle myös mahdolliset toimituskulut ja maksutapalisän. Avatuilla Voguen sukkatuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. 


Myymälästä ostetuilla normaalihintaisilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Säilytäthän kuitin. Palautusoikeus ei koske sukkatuotteita. Myymälästä ostetuilla ale ja tarjoustuotteilla on 14 päivän vaihto-oikeus.

Kotimaan toimitusten palauttaminen on sinulle ilmaista kun palautat tuotteet 14 vuorokauden kuluessa. Ulkomaan toimitusten palautusten yhteydessä perimme asiakkaalta alkuperäisen toimitusmaksun 9,90€.


Tuotteen vaihtaminen

Verkkokaupassamme ostetuilla tuotteilla ei ole vaihtomahdollisuutta. Jos haluat vaihtaa tuotteen kokoa tai väriä, tai jos haluat vaihtaa sen eri tuotteeseen, palauta tuote ja tee kokonaan uusi tilaus.

Jos jouduit palauttamaan alennuksesta ostamasi tuotteen ja etukampanja on jo päättynyt, tarjoamme vaihtotuotteen samaan hintaan siinä yhteydessä, kun teet uuden tilauksen. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen kuin teet uuden tilauksen.

Palautusohje

Pakkaa palautuslähetys ja merkitse lähetteeseen palautuvat tuotteet
Ympyröi palautettavat tuotteet ja kirjoita tuotteiden määrä lähetysluetteloon. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä (sovittamista lukuunottamatta) ja alkuperäispakkauksissaan. Tuotteiden laput tulee olla kiinni. Nanso pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta, mikäli tuote ei enää vastaa uutta, käyttämätöntä tuotetta. Avatuilla Voguen sukkatuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Pakkaa palautettavat tuotteet ja lähetysluettelo esimerkiksi alkuperäiseen lähetyspakkaukseen.

Palautus Nanson myymälään

* Jos teit tilauksesi Nouto Nanson myymälästä-toimitustavalla, palauta tuotteet ensisijaisesti Nanson myymälään. Vie myyntikelpoiset tuotteet myymälään ja saat palautuksesta kuitin. 

* Myös Postin ja Matkahuollon kautta tehdyt tilaukset voi palauttaa suoraan Nanson myymälään. Vie paketti myymälään ja saat palautuksesta kuitin. Säilytä kuitti, kunnes saat Nansolta vahvistuksen palautuksen vastaanottamisesta. Myymälöiden yhteystiedot löydät täältä.

Palautus Postin ja Matkahuollon toimitustavoilla

* Jos teit tilauksesi Postin kautta: liimaa lähetyksen mukana tullut palautusosoitetarra näkyvälle paikalle paketin päälle. Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja pyydä palautuksesta kuitti. Säilytä kuitti, kunnes saat Nansolta vahvistuksen palautuksen vastaanottamisesta.

Jos mukana ei ole palautusosoitetarraa, voit toimittaa paketin suoraan Postin toimipisteeseen antamalla kassalla Nanson verkkokaupan sopimusnumeron 641083. Tällöin Posti tulostaa pakettiisi palautustarran. Palautus on sinulle maksuton.

* Jos teit tilauksesi Matkahuollon kautta: vie paketti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Kerro asiakaspalvelijalle palautustunnus 9508347. Asiakaspalvelija tulostaa palautusosoitetarran puolestasi. Pyydä palautuksesta kuitti. Säilytä kuitti, kunnes saat Nansolta vahvistuksen palautuksen vastaanottamisesta.

* Jos teit tilauksesi UPS kautta: liimaa lähetyksen mukana tullut palautusosoitetarra näkyvälle paikalle paketin päälle niin, että se peittää oman osoitteesi. Vie paketti lähimpään UPS noutopisteeseen ja pyydä palautuksestasi kuitti. Säilytä kuitti, kunnes saat Nansolta vahvistuksen palautuksen vastaanottamisesta. Ulkomaan toimitusten palautus maksaa 9,90€, joka peritään tuotteiden hyvityksen yhteydessä.

Posti Smartpost

Hae palautukseen tarvittava koodi osoitteesta: posti.fi/palautapaketti. Ota ylös lähetyksesi JJFI-alkuinen seurantakoodi, sillä tarvitset sitä palautuskoodin saamiseen. Valitse Postin palvelussa postinumeron perusteella sinulle sopiva automaatin ja saat paketin päälle laitettavan Helposti-palautuskoodin. Samassa yhteydessä saat lokeron numeron sekä lokerokoodin, jonka avulla pääset palauttamaan paketin haluamaasi pakettiautomaattiin. Palautus on sinulle maksuton.

Tarvittaessa voit myös toimittaa paketin suoraan Postin toimipisteeseen antamalla kassalla Nanson verkkokaupan sopimusnumeron 641083. Tällöin Posti tulostaa pakettiisi palautustarran. Palautus on sinulle maksuton.

Saat pakettiautomaatista kuitin. Säilytä kuitti, kunnes saat Nansolta vahvistuksen palautuksen vastaanottamisesta.

Wolt

Jos teit tilauksesi Woltin sovelluksen kautta, niin tuotteen vaihto tai palautus tapahtuu Nanson myymälässä. Otathan mukaasi toimituksen yhteydessä saamasi Woltin kuitti sekä Nanson myymälän kuitti.

Hyvitys

Hyvitämme palautetut tuotteet heti, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Palautuksen käsittelyssä menee yleensä noin 9-12 arkipäivää palautuksen lähetyksestä. Kiireaikoina palautuskäsittely saattaa olla hieman pidempi. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun palautus on käsitelty varastollamme.

Hyvitys maksetaan aina samalle maksutavalle, mitä olet käyttänyt tilausta maksaessasikin. Jos maksoit verkkopankkimaksulla, hyvitys näkyy tililläsi pankkikohtaisesti 1-3 arkipäivän kuluttua. Osa pankeista vaatii tilinumeron vahvistamisen ja saat tässä tapauksessa maksupalvelukumppaniltamme Paytrail Oyj:lta sähköpostitse ohjeet tilinumeron vahvistamiseen tietoturvallisesti. 

Jos käytit maksaessasi lahjakorttia, niin palautus on aina ensisijaisesti lahjakortille ja vasta sen jälkeen muille maksutavoille, joita tilauksellasi oli käytössä. 

Klarna

Jos valitsit tilauksen maksutavaksi laskun, sähköpostiisi lähetään uusi lasku, kun palautus on käsitelty. Voit tarvittaessa olla yhteydessä maksunvälittäjämme Klarnan asiakaspalveluun laskun eräpäivän siirtämiseksi www.klarna.fi.

Jos olet palauttanut osan tuotteista, saat meiltä kuittauksen kun palautuksesi on käsitelty. Saat pian myös Klarnalta uuden päivitetyn laskun ja voit suorittaa maksun uuden laskun mukaisesti. Sinun ei tarvitse maksaa koko laskua mikäli aiot tehdä palautuksen. Jos palautat koko tilauksen laskusi mitätöityy, kun palautuksesi on saapunut varastollemme ja se on kirjattu.

Mikäli palautuksen tekeminen on viivästynyt ja laskun eräpäivä lähestyy, voit käydä Klarnan asiakassivuilla tekemässä ilmoituksen palautuksesta, jolloin lasku menee taukotilaan ja eräpäivä ei juokse.

Kaikissa laskuun liittyvissä kysymyksissä teitä auttaa Klarnan asiakaspalvelu.