Nanso x Steamery

Hyvin pidetty vaate ilahduttaa pitkään ja haluamme että Nanso-vaatteesi pysyvät kauniina käytöstä toiseen. Olemmekin nyt lisänneet valikoimiimme Stockholm Steameryn vaatteiden hoitotarvikkeita. Vaatteen elinkaaren pidentämisellä on merkittävä ympäristövaikutus: päästöt vähenevät jopa 44 %, jos vaatetta käytetään keskimääräisen 160 kerran sijaan tuplasti pidempään. Tärkeä ympäristöteko on siis pitää vaatteet käytössä mahdollisimman pitkään.

Stockholm Steameryn vaatteiden huoltotarvikkeet ovat sekä funktionaalisia että kauniita. Valikoimassamme on kolme vaateharjaa: matkakokoinen Vegan Pocket Brush, isompikokoinen Vegan Clothing Brush ja hellävaraisempaan harjaukseen sopiva Lint Brush. Vaateharjalla putsaat pölyt, karvat ja kuivuneet tahrat lähes kaikista tekstiililaaduista ja vältät jossain tapauksissa kokonaan vaatteen pesun. Joskus vaatteeseen, varsinkin neuleisiin, tulee nyppyjä johtuen esimerkiksi pehmeästä materiaalista. Nyppyleikkuri Pilo Fabric Shaver on mitä tehokkain väline nyppyjen leikkaamiseen. Valikoimaa täydentää vielä höyrystin Cirrus Steamer, joka voi myös välillä olla vaihtoehtona vaatteen pesulle ja silitykselle. Höyrystimen kuuma höyry tappaa bakteereja, raikastaa vaatteita ja auttaa näin pidentämään pesuväliä. 

Hyvin pidetty vaate myös säilyttää arvonsa: jos tienne jossain kohtaa erkanevat, se voi ilahduttaa uutta käyttäjää huolletulla ja siistillä olemuksellaan.

Tutustu Stockholm Steamery -tuotteisiin täällä