Toivomme, että tänäkin kesänä jokaisen naisen vaatekaapista löytyy Nanson mekko.​

Löydä oma suosikkisi ihanasta valikoimastamme. Normaalihintaiset Mekot ja Voguen tuotteet nyt -25 %. Kampanja on voimassa 1.5. asti. Kampanja on päättynt.

Laadukkaat

PELLAVAMEKOT

Upeat

KANGASMEKOT

Tyylikkäät

PAITAMEKOT

Kevään raikkaimmat

UUTUUDET

Pehmeimmät

VOGUEN SUKAT

Kevään suosituimmat

MEKOT

Kevään suosikki kolmessa upeassa värissä

LIINE pellavakietaisumekko

Ihastu tänä kesänä pellavaan

Helppo ja hengittävä pellava on mekkomateriaalina kesän suosikki. Monipuolisesta valikoimastamme löydät kesän kauneimmat pellavamekot niin rannalle kuin juhliin. Onko valintasi mini-, midi- vai maximekko?

Tutustu tarkemmin pellavamekkomalleihin täältä.

Nopeat toimitukset

1-4 arkipäivässä

Ilmainen toimitus

yli 59 € tilauksiin

Maksuvaihtoehtoina myös

Klarnan lasku ja osamaksu

Ilmainen palautusoikeus

14 päivää

Mekkokesä

Mekkokesä 2023

Toivomme, että tänäkin kesänä jokaisen naisen vaatekaapista löytyy Nanson mekko. Löydät valikoimastamme ihanat ja laadukkaat pellavamekot - valitsetko päällesi tänä kesänä mustan mekon, valkoisen mekon, punaisen mekon, tummanvihreän mekon vai vaaleanpunaisen mekon? Löydät suositut Sarastus-pellavamekkomme näissä ihanissa kevään väreissä. Lisäksi pellavavalikoimassamme on uusia upeita mekkomalleja, kuten Liine-kietaisumekko, Liine-lyhyt pellavamekko ja Saari-pellavamekko. Kesämekoistamme löydät myös laadukkaat puuvillamekot, pitkinä ja lyhyinä sekä rennot trikoomekot ja collegemekot. Puuvillamekoistamme löydät sekä kevyitä neulemekkoja että ryhdikkäitä popliinimekkoja. Mekoissa on istuvia, rentoja ja volyymimekkoja. Kesämekon saat nyt lyhythihaisena, pitkähihaisena tai hihattomana. Valmistaudu kesään 2023 trendikkäillä kesämekoilla.