Pellavaa ja pilkkuja - Saran kevään suosikit


Bloggaaja Sara Vanninen valitsi suosikkinsa kevään mallistostamme. Pilkut ja pellava ihastuttavat Saran asukokonaisuuksissa. 

Ajaton ja laadukas pellavapusero on vaatekaapin kulmakivi ja kesän suosikkivaate. Pellava on hengittävä ja hellä iholle. Se imee hyvin kosteutta ja tuntuu viileältä helteellä ja lämpimältä kylmässä. Lika ei tartu pellavaan helposti ja se on harvoja kankaita, johon rypyt sopivat. 

LUOTO-pusero ja HELINÄ-hame

"Pellavainen Luoto-pusero on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevään malliston lemppareita. Malli on lähes identtinen Nanson boksi t-paidan kanssa. Paidassa on vuori, eli tämän läpi ei takuulla näy mitään. Ihanan skarppi ja rento malli.

Pilkullinen Helinä-hame on ollut minulla kahdesti päällä ja molemmilla kerroilla se on kerännyt kehuja! Ihana printti, kaunis pliseeraus ja joustava vyötärö. Mikä parasta, hame on täydellisen pituinen tällaiselle 164 senttiselle!"

PELLAVA -mekko

Malliston uutuutena ihastuttaa herkkä pellavamekko. Kauniisti poimutettu mekko on 100% puuvillaa ja siinä on säädettävät olkaimet. 

PELLAVA -pusero

Tänä vuonna pellavatuotteiden uutuusvärinä debytoi kaunis oliivi. 
TASKU t-paita

Tiesitkö, että jo klassikoksi muodostunut TASKU t-paita valmitetaan luomupuuvillasta? Väljä mitoitus ja laadukas materiaali ovat tehneet tästä t-paidasta asiakkaidemme suosikin ja se löytyykin mallistosta ympäri vuoden.

Ihastu Nanson kevään uutuuksiin.